Gallerivegg: Å lage en

Jeg er en av de menneskene som får noe i hodet, og faktisk gjør et poeng for å gjøre det. Så da jeg begynte å tenke på å lage en DIY -gallerivegg tilbake om høsten, satte jeg i gang en handlingsplan.

Jeg visste at jeg ville ha lokale Leslieville-bilder (à la Upper East Side-temaet på denne veggen), så det første trinnet var å ta en gang med å knipse noen få med poeng-og-skyten. Jeg ble virkelig imponert over hvor godt de viste seg med et så enkelt kamera. Jeg skjøt dem i fargen, og konverterte dem til svart / hvitt i Iphoto. De var alle naturskjønne skudd, og jeg trodde de ville se skarp sans fargen ut. Her er noen av favorittene mine, og sammenligner farge med svart / hvitt:

Svart og hvitt var det.

Det andre trinnet mitt var å tale det ned til IKEA for å velge mine rammer. Jeg vil anbefale å velge rammene dine først – før du skriver ut – fordi utskriftsstørrelser er ganske fleksible, men rammer du absolutt elsker kanskje ikke er lett å finne. Alle har en annen preferanse for rammer (se Meg Crossleys kjærlighet til svarte rammer, Andrea Mills ‘kjærlighet til kabel -tv -hengesystemet, og Cameron MacNeils kjærlighet til uoverensstemmede rammer i bloggen hans og i juni 2011 -utgaven), men jeg ønsket å lage En moderne vegg med helt svarte rammer i forskjellige størrelser. Jeg elsker ideen om uoverensstemmede rammer i gull, rustfritt stål, svart og naturlig tre, men det ville bare ikke passe til stilen på rommet jeg hadde i tankene. Jeg tror den eklektiske galleriveggen er mye mer egnet til konvensjonelle rom.

Jeg gjennomgikk Ikea og slo meg ned på fem ribba -rammer i forskjellige størrelser i svart. De er slanke og enkle, og kommer med matter som kan inkluderes med mindre bilder eller tas ut for større bilder. Min H & H -sidekick Kathryn Bala anbefalte meg å holde mattene i, og hun har et ivrig designøye, så jeg lyttet. Utstyrt med rammer jeg elsket, målte jeg ut størrelsene på bilder jeg ville trenge, og som ville se best ut med hvilken størrelse på rammen. Du vil absolutt at de beste skuddene dine skal være større.

Jeg fikk dem forstørret og skrevet ut på Toronto Image Works i nærheten av H & H -kontorene våre (det er bra å støtte de lokale gutta). Du kan til og med spare penger ved å laste dem opp til nettstedet deres hjemmefra! Noe jeg lærte første gang (mer om det nedenfor) er å be dem om å legge utskriftene flate i stedet for å rulle dem opp. De lader ikke ekstra eller noe, og utskriftene dine blir rynke helt gratis og klare til å ramme best bort. Jeg lærte dette på den harde måten med den første batch. Jeg plukket dem opp, prøvde å flate dem ut så godt jeg kunne, og plasserte dem i rammene.

Som Cameron anbefalte i sin designtime fra juniutgaven, kuttet jeg ut formene på rammene i avisen før jeg fikk ut hammeren min. Organiser utklippene dine på veggen med tape til du får dem bare slik. Mine så balansert ut med 3 ″ mellom hver ramme, men 2-1/2 ″ for trange grupperinger og 4 ″ for større stykker fungerer også. Fortsett å ta skritt tilbake for å evaluere arrangementet ditt. Mål tomme ledninger som er festet (for IKEA -rammer) med utskriftene dine) som er festet (for IKEA -rammer). Nå vet du hvor langt neglen din vil sitte under rammen. Med avisen som fremdeles er teipet til veggen, bør blyantmerket der neglen velge den første rammen, ved å bruke målingen fra ledningen (vanligvis 2 ″ eller 3 ″). Jeg hamret i min første spiker mens avisen rektangel fremdeles var oppe, og rev den ned, hang rammen og fortsatte slik (i en kjedelig time eller så). Og her er hva jeg endte opp med:

For en trist liten ordning. Jeg valgte at veggen var mye større enn jeg forventet, og samlingen trengte virkelig noen få mye flere utskrifter for å runde den ut og fylle veggen. Det er et ideelt sted for en gallerivegg, fordi veggen stikker ut noen centimeter, men den var bare for stor for bare fem rammer.

Du kan ikke fortelle fra denne vinkelen, men det var ganske mye bobling fordi utskriftene hadde blitt rullet.

Og så gjentok jeg prosessen (jeg kom til slutt til den noen måneder senere i februar). Jeg valgte noen få mye flere bilder å ha skrevet ut – bedt dem om å bli lagt flatt denne gangen – og satt til å jobbe med å organisere utklippene mine. Cameron gjorde et godt poeng, noe jeg allerede hadde gjort, men et rutenettarrangement burde ha noen konsistente vertikale eller horisontale linjer mellom seksjonene. Ser du hvordan det venstre vertikale rommet og det langt beste vertikale rommet stiller opp? Noe konsistens som dette begrunner en ordning og får det til å virke mye mer organisert, men den forskjøvede horisontale linjen gir fortsatt et tilfeldig, tilfeldig blikk til galleriveggen. Å skape litt konsistens er enkelt med et sett med rammer som dette, alt fra IKEA, alle bånd og mange med lignende bredder. Dette ville være utfordrende å oppnå med uoverensstemmede årgangsrammer.

Og her er den siste veggen. Jeg tror fortsatt vi kan fortsette å legge til det på hver side og over og under, men foreløpig fungerer det. Det er så bra å bare lene seg tilbake i sofaen og sette pris på all innsatsen jeg legger ned i den. Og hvilken bedre måte å omgi deg wmed kunst enn med bilder du har tatt av ditt eget nabolag? Vi har hatt noen nærliggende venner gjennom, og de elsker det!

Prøv det denne langhelgen! Eller sjekk ut et av disse andre DIY -prosjektene.

Fotokreditter: 1-9. Gwen McAuley

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *