Autonome Home Home Audio leverer lisensiert Control4 Chauffeur

Autonomic har avslørt tilgjengeligheten av deres nyeste lisensierte Control4 Chauffeur for deres hele husmusikksystemer.

Med Mirage Digital Amplifier Chauffeur (tilgjengelig individuelt på det autonome nettstedet), vil Mirage Audio System -pakkene integreres fullstendig med Control4 -plattformen, og gir styring av så mye som 96 lydsoner i hele hjemmet.

Hvis du søker etter en hel hjemmelydtjeneste som spiller pent med Control4 -systemet ditt, kan du spørre integratoren din om autonome.

Nå som tilbys gjennom Control4 Composer, legger den nye Autonomic Control4 Chauffeur intuitiv ytelse mens den reduserer programmeringstiden. Enkeltpersoner vil dra nytte av fordelen med automatisk kildevalg, som tildeler den aller første tilbudte utdataene fra Mirage Media Server når et rom så vel som avspillingsmateriell er valgt. Én trykk på lytteknappen på Control4 Navigator gir direkte gevinst tilgang til fremtredende streamingtjenester eller alt tilbudt regionalt innhold. En ny funksjon forenkler prosessen med å koble gjeste -iOS -dingser gjennom airplay. Enkeltpersoner vil se en liste over sonenavn som de kan lenke til, og kvitte seg med kravet til en hengiven AirPlay -strømknapp på Control4 -grensesnittet. Mirage Media -serveren vil umiddelbart aktivere sonen så vel som lenke til gjestenes luftspillkilde. Control4 -individer vil på samme måte ha hurtiggevinst tilgang til den autonome spesielle TuneBridge® -funksjonen, noe som gjør det raskt og enkelt å stå i kø for en Pandora -stasjon eller gjøre et fullt album/artist/spor bla avhengig av hva som spiller. Det nye grensesnittet gjør det enkelt for alle å få tilgang til spillelister så vel som favoritter, legge til spor i den nåværende køen eller lagre dem i en eksisterende spilleliste.

Autonomic-controls.com: control4.com

Ønsker mer? – Følg oss på Twitter, som oss på Facebook, eller registrer deg for RSS -feeden vår. Du kan til og med få disse nyhetshistoriene levert via e -post, direkte til innboksen hver dag.

Dele denne:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -post
Mer

Hva skjer
Skrive ut

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *