Nyttig enhet i uken: Remote Administrer fargeendring LED -lyspære

Her er en enhet som kan være en hit over høytiden. Auraglow er en rimelig fjernstyringsfarge som endrer 10W LED-lyspære som tilbys i B22 Bayonet eller E27 skruebeslag.

Fortell deg selv at du kjøpte den for de energisparende egenskapene, og deretter kaster alt natt for å endre farger (og stemninger) som du vil.

Selv om det er en stabel av disse tingene å velge mellom, scorer Auraglow godt på Amazon -evalueringene, så vel som med han inkluderte kompakt IR -fjernadministrasjon, kan du til og med kunne integrere det med ditt passende husautomatiseringssett.

Du kan bytte auraglow -pæren på eller på, endre fargen, dempe pæren, modifisering til varmt hvitt lys eller velge mellom noen av disse fem fargeendringsprogrammene.

-statisk-enten i din foretrukne farge eller rent hvitt lys-falmer-blekner sakte med hver farge i spekteret-strobe-blir rød, miljøvennlig så vel som blå på så vel som av i rask sekvens-glatt-bryter forsiktig fra Rød, miljøvennlig så vel som blå-blitz-hopper til en annen farge hvert sekund

Nå hvor er den biene gees cd

Tilgjengelig fra Amazon

10.542 anmeldelser

Fargeendringspære B22 10W Dimable, RGBW LED Light Pærer Humørbelysning med 21Key Fjernkontroll, Dual Memory Function, 12 Fargealternativer for House Dec
【RGB + dagslys Hvit】 LED -lyspærer Integrert av uavhengige 5700K Dagslys Hvite brikker så vel som RGB -brikker, tilfredsstiller behovene til hverdagens belysning, så vel som å tilby 12 type levende lys, kan du alternere fargen du liker som en stemningsbelysning så vel som scenelys for å designe hjemmet ditt.
【Minne og synkroniseringsfunksjon】 Når du bruker veggbryter Slå på lyspæren, kan den minne den siste fargen eller modusen du brukte. Synkroniseringsfunksjonen er en genial innovasjon for utnyttelse av flere pærer i nøyaktig samme lampe, for eksempel viftelys, barlamper, lysekroner, bordlamper, samt mer, når vi bruker blitz eller glatte modus, rytmen i fargen Endring av pæren kan alltid være konsistent. Merk: Én fjernstyring kan håndtere alle pærer.
【Timingfunksjon】 LED -lys kan bil av ved å sette tidtaktjenesten. Hvis du vil at lyset slå av etter en time når du legger deg, bare trykk på knappen en gang, 2 timer med å trykke på dobbelt så vel som så videre. Maksimum kan ta så mye som 23 timer. Det vil gjøre livet mye mer praktisk.

£ 8.99

Kjøp på Amazon

Dele denne:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -post
Mer

Hva skjer
Skrive ut

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Siste oppdatering 2021-10-04 / tilknyttede lenker / bilder fra Amazon Product Marketing API

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *