Ezviz er et nytt britisk smarthome -system fra Hikvision

HikVision, godt forstå som en av verdens ledende CCTV -produsenter, har vendt interessen for forbrukermarkedet med Ezviz Wise House -systemet.

Ezviz er en rekke sikkerhetsprodukter fra forbrukerens smart-hjem med pantsettelse av et enkelt oppsett ved hjelp av en smarttelefon.

Systemet er lett tilgjengelig fra selve smarttelefonen så vel som Ezvizlife Cloud -plattformen. Det er 720p så vel som 1080p CAM -valg som tilbys, så vel som de støtter innspilling samt avspilling fra SD -kort ved hjelp av appen også.

Når Alarm -maskinvare er lagt til oppsettet, kan du integrere kameraene med sikkerhetssystemet som vil varsle deg om aktiveringer, samt gi deg videoavspilling av hendelser.

Hele variasjonen av Ezviz er IFTTT så vel som Alexa -kompatible, slik at Ezviz -sorten kan integrere seg med andre IFTTT -kloke husenheter samt jobbe sammen.

Ezviz er allerede introdusert i USA så vel som Italia og tilbys nå i Storbritannia. Sorten består av

Smarte overvåkningskamprodukter – for både innendørs og utvendige applikasjoner – med en rekke forskjellige kameraer som serverer alle slags forskjellige funksjoner.
Smarte inntrengeralarmer – med kjæledyrvennlige PIR -detektorer (kjæledyr vil ikke aktivere alarmen din), intelligente åpne/nære detektorer til alarmdører samt vinduer, røykvarsler, vannlekkasjedetektor, interiør sirene/strobe samt alle opererte fra en en Keyfob eller smarttelefon.

Ezviz har fortalt oss at de har mange tilleggsprodukter i avansement for utgivelse i 2017, inkludert en wifi -dørklokke, klok plugg, batteridrevet kam samt fingeravtrykklåser.

16 anmeldelser

Ezviz Ezalert Kit, Wise House Starter Set inkluderer, Ezalert Hub, Ezalert Remote, Ezalert Pir samt Ezsensor Step Pro, jobber med IFTTT (UK SPEC)

Ezviz House Sense Alarm Set er et DIY trådløst sikkerhetsalternativ som er en enkel å installere, ut av bokseløsningen; På samme måte enkelt å integrere med Ezviz -kloke huskameraer, for å legge til et sikkerhetsnivå til huset eller virksomheten din.
Ezviz House Sense, som støtter IFTTT, jobber med de kloke house -dingsene inkludert Amazon Alexa, kloke låser, garasjeporter, lyspærer, termostater samt mange andre IFTTT -kompatible kloke husenheter.
Push -varsler til Android så vel som iOS -dingser når en sensor eller detektor utløses, med menneskelig stemmeguide samt spørsmål om systemkonfigurasjon.

£ 143.99

Kom på Amazon

Med den mektige hikvision bak merkevaren er dette definitivt en å holde så vel som øye på.

ezviz.co.uk

Dele denne:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -post
Mer

Hva skjer
Skrive ut

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Siste oppdatering 2021-10-04 / tilknyttede lenker / bilder fra Amazon Product Marketing API

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *