Wi-Fi & Bluetooth LE-drevet Emberlight Smart Light Adapter

Denne uken Kickstarter Smart Home som tilbyr løfter om å gjøre noe lys til et smart lys.

‘Emberlight’ bruker Wi-Fi for å kontrollere pæren din fra en iOS- eller Android-smarttelefon-app over hjemmet ditt og rundt om i verden gjennom SSL Secured Cloud-tjenesten.

Det fungerer med dimbare incandescents, halogener, CFL og LED-pærer og vil også slå lysene dine på og på basert på nærhet til telefonen eller annen bærbar enhet med ombord Bluetooth lav energi.

I tillegg har Emberlight Holder fordelen av å være atskilt fra pæren, så hvis lampen mislykkes, trenger du ikke å kaste ut alle disse kontrollelektronikkene sammen med den.

Emberlight er skapt for å være et globalt produkt som jobber med en rekke spenninger rundt om i verden …

Produktet er opprettet for å jobbe med alle hovedspenning/frekvenser som brukes over hele kloden (inkludert 220V). Vårt første produkt vil ha de mekaniske beslagene for Edison 26/27 skruebase som er den vanligste. Hvis vi lykkes med disse, vil vi også følge opp Bayonet og Down Light -alternativene.

Earlybird-spesialene på Kickstarter-nettstedet indikerer at du kan forhåndsbestille en Emberlight for $ 49 ($ 60 RRP) for levering rundt februar neste år. Sjekk ut videoen og lenkene nedenfor.

Emberlight.co: Emberlight på Kickstarter

Ønsker mer? – Følg oss på Twitter, som oss på Facebook, eller abonner på RSS -feeden vår. Du kan til og med få disse nyhetene levert ved hjelp av e -post, rett til innboksen hver dag

Dele denne:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -post
Mer

Hva skjer
Skrive ut

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *