Inspirerende bakgårder

Dette er tiden på året jeg begynner å tro på hva jeg burde jobbe med i hagen min. Det er en liten byplen (ca. 400 kvadratmeter), så vel som jeg forstår at jeg ikke har tilstrekkelig område for en utenforstående struktur, men jeg har definitivt alltid ønsket en!

Jeg liker konseptet med en cabana i hagen som en mini gjemmested – de minner meg alltid om å være ved bassenget i Miami eller Karibia.

Jeg tror det er utmerket når folk konverterer garasjen sin til noe slikt, men jeg ville være like fornøyd med en Sunbrella -materiale -paviljong som den nedenfor.

For mer patioinspirasjon, se våre innendørs og utendørs områder eller inspirerende backyards bildegallerier.

Fotokreditter: 1. Hjem og hus mai 2010 utgave, fotografering av Ted Yarwood2. Hjem og hus juli 2007 utgave, fotografering av Stacey Brandford3. Hjem og hus april 2009 utgave, fotografering av Michael Graydon4. Hjem og hus september 2008 utgave, fotografering av Kim Christie

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *