• Uncategorized
  • 0

Hjem tilbehør redigering: 8 Elegant Spring Essentials

Seniorredaktør Sally Armstrong deler sine topp dekorasjonsvalg for våren.
Mens noen kanskje ser vårhandel gjennom linsen i garderoben, ser jeg det som den beste muligheten til å friske hjemmet mitt. Jeg synes det er så overbærende å pakke bort de tunge teppene mine og saltfargede gulvmatter til fordel for lyse og luftige funn som holder løftet om varmere vær. Her er åtte produkter som jeg begjærer ideal nå, hver og en med den spesielle evnen til å få et pust av frisk luft inn i hjemmet ditt – selv om det er for frysing utenfor til å åpne vinduene dine ennå.

Inngangen din skal ha litt ekstra oppmerksomhet kommer våren, og denne moderne overtakelsen vil levere nettopp det. Laget av Abaca-en naturlig plantefiber som er lukt og fuktbestandig-den bruker en naturlig hit av farger som skildrer fugleperspektivet av et svømmebasseng i hagen.

Få våre 5 beste ideer til å organisere mudroom for våren.

Kilde: Umbra Shift

Produkter: Over hjemmegulvmatter, $ 100

Marmorpapir inspirerte designet på denne linputen, men fargen og virvlende mønsteret minner meg om vann som løper gjennom en bekk – du kan nesten høre sildringen av vann som surrer og fugler kvitrer.

Kilde: Rebecca Atwood

Produkter: marmorstripe i lagunpute, $ 154

Våren handler om blomster. Formen av denne sjarmerende vasen – laget av fin portugisisk keramikk – er det beste fartøyet å vise dem i.

Kilde: Elte

Produkter: Teardrop Vase m/ håndtak, $ 465

Combat Spring Showers med stil med denne elegante paraplyholderen fra West Elm. De rene, moderne linjene gjør det til det beste vårtilbehøret for inngangspartiet.

Kilde: West Elm

Produkter: Umbra Umbrella Holder, $ 70

Det er ingenting som et sett med skarpe, nye ark for å friske soverommet ditt for våren. Jeg elsker et blomstermønster for denne tiden av året, og dette håndmalte settet i Rich Blue treffer alle de ideelle notatene.

Se Sallys drømmende hovedsoverom på H&H TV.

Kilde: Schoolhouse Electric & Supply Co.

Produkter: Catalina Blossom Sheet Set, $ 119 til $ 189

Ingenting får meg mye mer spent på å tilbringe tid utendørs enn tanken på magiske strenglys. Disse klodepærene har en nyttig krok, slik at de lett kan festes til undersiden av en paraply (eller mange andre steder for den saks skyld). Det er en så pen måte å lette opp ethvert utendørsområde.

Kilde: Crate & Barrel

Produkter: Patio Paraply Globe LED String Lights, $ 60

Enten du spiser innendørs eller Al fresco, vil de uregelmessige blå og hvite mønstrene på disse decoupaged te -lysholderne gi en frisk, uformell følelse på bordet ditt.

Kilde: Jayson Home

Produkter: Calais Tealights, $ 8

Få et forsprang på vårrengjøringen med denne fantastiske ledningen og stålveggarrangøren. Elegant lagring er et must!

Sjekk ut den største guiden til vårrensing.

Kilde: Anthropologie

Produkter: jerninngangshylle sett, $ 98

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *